KONTAKT
 
     

Autostakla

ERA-GLASS servis sa svojim stručno obučenim ljudima, nudi brzu i profesionalnu zamenu vetrobranskih i bočnih stakala.

U najkraćem vremenskom roku, uz upotrebu savremenih alata i lepkova vršimo zamenu stakala. U zavisnosti od modela automobila, zamena traje od 3 do 6 sati.

Posebno smo ponosni, što na našu montažu, dajemo doživotnu garanciju od curenja vode.


Vrsta stakala

ERA-GLASS servis vam nudi stakla vodećih evropskih i svetskih proizvođača, kao što su: sigua, securit saint, gobain, pilkinton, splinteks, sicursiv, glavet, hs i mnogi drugi.

Pored standardnih stakala koja mogu biti totalno prozirna, takozvana bela imamo i tonirana stakla koja mogu biti sa dodatnom senkom za sunce. Za pojedine modele automobile nudimo nabavku takozvanog “sun gate” stakla čija je propustljivost sunčevih zraka svedena na svega 20%.


Nabavka

ERA-GLASS servis preko svojih dugogodišnjih dobavljača nudi brzu i pouzdanu nabavku stakala.


Pleksiglas

Ako za vaš automobil ne možete da pronađete određeno staklo ili porudžbina traje predugo, mi vam nudimo izradu i montažu odgovarajućeg stakla od pleksiglasa.

Pleksiglas je proziran, kao i original staklo stoga je bezbedan za vožnju. Pored izrade stakla od pleksiglasa za automobile, izrađujemo stakla za čamce i građevinske mašine.


Reparacija stakla

ERA-GLASS servis pored zamene vetrobranskih stakala nudi i uslugu reparacije oštećenih. To znači da je u zavisnosti od oštećenja stakla moguće izbeći zamenu, već je moguće bezbedno i stručno reparirati.

Oštećenja koja se mogu reparirati su sledeća: okce, zvezdica, linija ili kombinacija prva dva.

Linije se popunjavaju do određene dužine, koja zavisi od čistoće oštećenja. Svako oštećenje koje se reparira je tehničko ispravno i nemože se dalje proširiti, stoga nije ga potrebno zameniti.


Tehnologija

ERA GLASS servis vrši uslugu reparacije stakala.

 

O nama :: Autostakla :: Autošiberi :: Elektropodizači :: Ostale usluge :: Kontakt
Web: Marbosoft